Kissie´s "hemliga" pkvn ;)

"C" hit och "C" dit... Fan alla vet redan vem han är så lägg av!! ;) det står ju på nyheter 24 i din intervju till och med. Här har ni honom Christian Lyth a.k.a. "C" ;)












Cuties ;)


kläder jag vill ha.

Alla kläder kommer från topman.com, länknings skiten funkade inte så ni får leta själva :) haha







lite dans.


if your to school for cool.

img_2577 (MMS)

Sitter och är allmänt uttråkad på mediekunskapen. Detta är inget roligt ämne kan jag säga. Läraren är lite knäpp och garvar som en åsna. Haha stackarn. Hon är även väldigt stolt över att hon bodde granne med Daniel Craig under inspelningen av Millenium. Bara det att hon bor på jävla landet och närmsta granne bor väl typ 5 km ifrån henne, haha!! ;) Nog om henne. Idag blir det assistent på dansskolan sen vet jag inte. Ska förbereda lite inför arbetsintervju imorgon. Hoppas jag får sommarjobbet för jag behöver verkligen pengarna till New York resan ;) avundsjuka? kan jag förstå ;) ;)


dagens klädval.

img_3886 (MMS)

Skjorta - Carlings 499:- Jeans - Zara 350:- (köpta i Spanien)


iphone 4 skal.











KÄLLA!!

känsligt ämne.

Hehe verkar som att Mussie tycker att detta var ett känsligt ämne? Ber så hemskt mycket om ursäkt ;)
Men, var det inte hon som sa att "nej herregud jag tar aldrig åt mig om vad folk skriver och säger om mig. Jag läser inte ens mina kommentarer längre"...? ;) BUSTED!


what a change... omg

hahaha när jag tänker tillbaka på tiden då Alexandra "blev känd" eller innan hon blev stor. Jag läste hennes blogg runt 2007 och jag minns hur hon såg ut. Blond, utväxt, små läppar, små bröst(okej lagom stora) och självsäker.

Idag är hon Kissie. Brunhårig, fula ögonbryn, stora läppar, stooora bröst(ena lite större) och ingen självsäkerhet alls.

Vad hände liksom? hmm.. kanske fick hon någon tonårsknäpp som man brukar få. Enda felet med henne är att hon bara blir värre? that crazy bitch. ;) haha det är så man skäms alltså!

Här är en bild på Alexandra 2006


Och här är en bild från.. typ nyss.


Jag tycker att hon inte alls ser ut som någon katt. Snarare som en mus.. haha ska börja kalla hene Mussie ;)
Fler som är på? isåfall kan vi göra en lista och skicka till henne så hon byter namn ;) haha

tuna park.

img_0242 (MMS)

Just nu ligger jag i massagesängen på mammas jobb på tuna park och har det gött innan det är dags att åka iväg på dans. Disco "snap" står på schemat sen blir det modernt och fridans. Vad ska man hitta på ikväll tro? Några förslag? ;)


Min dröm är sann!! kanske

img_8152 (MMS)

Nu har jag äntligen fått min dröm om att lillsyrran(5,5 år) ska börja dansa och bli lika bra som norskorna!! Woho nu ska hon få dansa 1-2 år sen ska hon börja tävla tycker jag!! haha stackarn hon har inget val ;)


kvällsdusch

img_5383 (MMS)

In och bli lite fräsch sen film och godnatt ;) ha en trevlig natt alla som håller sig vakna inatt. Puss på er ;)


mys hos Heidi.

img_5475 (MMS)

Jag och Towe flydde hemifrån mig till Heidi eftersom att mammas kille helt plötsligt blev magsjuk och spydde i mammas sovrum..? Jag menar daah, åk hem till dig själv och spy :o BLÄ!! Jag har aldrig varit magsjuk och tänker fan inte bli det heller ;)


film-time.

img_6275 (MMS)

Sitter och ska kolla på i rymden finns inga känslor. Mamma sa precis att han som spelar storebrorsan har tagit självmord? Är det så? :o :(


åh jag vill ha!

img_4850 (MMS)

Jag har alltid velat ha en chihuahua men det kommer nog inte bli av :( böhö. Jag vill kunna ha den i en jättefin liten korg bredvid sängen som man kan pussa godnatt och ligga och gosa med på morgonen ;) myyys!!! Denna kostar bara 9 tusen så jag ska fasen tänka över detta ;)


Alexandra "KISSIE" Nilsson naken..? hmm



Direkt när hon börjar prata så hör man tydligt på hennes röst att detta inte var något PR-trick... hon failade helt enkelt ;) snuffsan då... böhöö

FAKE OR NOT FAKE? ;)



Det syns att den INTE är redigerad... så bra går typ inte att redigera en bild. Speciellt inte med det ljus som ligger på.


mammas jobb.

Godmorgon alla glada! Här sitter jag på mammas jobb. Har allmänt tråkigt så jag tänkte ta en kopp kaffe och gå ut och ta en cigg om inte allt för länge. Det lär nog bli mycket bloggande idag eftersom att jag mest sitter här, haha. Så, be ready to read alot ;)

Har varken fixar håret eller blivit av med mina påsar under ögonen än, därav bildvalet ;)



PUSS


extrema dansare.

Detta är ett klipp på en tjej som jag bara ääälskar!! Jag hittade detta klipp för ett tag sedan, men ville inte lägga upp det då för att jag inte visste om ni alla skulle gilla det? men who cares?  this is MY blog ;) read it or get lost!!

Så här är alltså en tjej som heter Tamara Robertsson och kommer från England och är endast 10(TIO) år!! :O
Så sjukt duktig samt att hon är vig och stark på ett sett som jaga ldrig har sett en 10 åring vara tidigare.

It´s sick, isn´t it?? :D

sleep tajt, bitches.

img_3193 (MMS)

Nu ska jag få min skönhetssömn. Ska med mamma till jobbisch imorgon så behöver se lite anständig ut ;) Hoppas då även på lite shopping men vi får se vad som bjuds. Jag behöver ett par jävla jeans asså.. well well.. GODNATT, SOV GOTT ;)


smink.

Alltså, jag har alltid tyckt att smink är så hilma kul och coolt. Jag skulle vilja lära mig massor av sminkstilar och olika sätt att få fram vissa looks. Här en olika cooooola grejer! ;D







COOLT :D

mest wacked videoblogg jag sett tror jag... haha

Här är en brud som är helt cp.. typ! Har man något liv ens om man sitter och klipper ihop en sånhär videoblogg???
Guess not ;)


ha ha ha ha . . .

resultatet!

img_0093 (MMS)

haha såhär fina blev våra biskvier ;) xD sjukt äckliga och vi hade ingen valig choklad så det fick bli Marabou polka ;) ingen hit!! Usch nu mår jag illa, dom smakade lite bränt också... BLÄ!!! vi får testa någon annan gång igen när vi kan lite bättre om grunderna.. det kunde vi INTE nu!! :P


bakar med towe.

img_6089 (MMS)

Nu håller vi på att baka chokladbiskvier... får se hur det blir ;) haha lägger ut bilder på det sen. Detta blir en utmaning kan jag lova ;) haha


Dagens outfit.

img_7110 (MMS)

Skjorta - Carlings 499:- Byxor - Carlings 799:-


burger king

img_8065 (MMS)

Fyfan va gött det är med mat efter dansen!! Nu sitter vi på Nya burger king på Västerleden och glufsar ;) hörs när jag kommer hem!!! Puss


fysträning.

Jag fick en fråga i kommentarsfältet av "anonym". Lite svårt att svara till någon som inte ens skriver sin bloggadress eller e-mail ;)
Men jag gör ett inlägg om det istället.


Jag tävlar ju i discodans som en av sveriges största danstävlingsstilar i sverige. Det är tyvärr inte så många som vet vad det är för någonting men trots det så är det väldigt många som tävlar i det och även dansar det som en hobby bara.

Det är såhär. På våra discopass som är 2 timmar långa så inleder vi alltid(ALLTID) med ett fyspass på 30 minuter. Då kör vi mest kondition men också rätt mycket styrka. Jag tycker att det är bäst att lägga ner tid på konditionen eftersom att styrkan kommer ju ändå genom dansen sen.
Vi brukar dela in oss i 2 gruppen varav ena gruppen står i "stolen" mot väggen(man står med ryggen mot väggen och har benen i 90 grader, sjukt jobbigt) i 2 minuter och andra gruppen springer under de 2 minuterna. Vi springer fraaaam och tillbaka i 2 minuter och det är meningen att man ska testa sin uthållighet. Längen från väggarna är inte speciellt långt egentligen.. kanske,.. 15 meter eller något. Det kanske inte låter så jobbigt, men testa själva så får ni se ;) man ska försöka hålla samma tempo hela vägen och det är lätt hänt att man tappar fast i vändningarna men jag har faktiskt fått in en jäkligt bra tekning som gör att jag bara vänder på typ 0,0001 sekund eller nåt, haha! Jag kanske kan filma någon gång och lägga ut om jag kommer ihåg :)

Det är ett asbra sätt att träna både kondition, uthållighet och mjölksyran på. Det pumpar rejält i benen kan jag säga ;) TRY IT!!!!

Det viktigaste att tänka på när man springer så mycket är att ha ett par bra träningsskor som är anpassade för löpning/fitness träning då det sliter väldigt mycket på knäna.



LYCKA TILL ;)

PS. detta kanske inte är det mest effektiva men så gör iallafall vi :) har någon nåt annat förslag så kommentera gärna!! :D

ojojoj!!!

Herregud va taggad jag var på fyspasset idag!! :D sprang mitt personliga rekord på 38 vändor på intervallerna!! SHIIIT va bra!! :D peppad som fasiken på terminen nu..
Det lönar sig att inte dricka alkohol ;) ska hålla mig enda tills studentkryssningen har jag betämt(20-21 MAJ) för då har SM i disco redan varit också! :) då kan jag dricka med gott samvete.. då har jag inga tävlingar i sverige kvar. Men sen är det ju EM i Polen också.. fast då har jag 2 veckor på mig och springa upp konditionen om den försämrats lite :)
Detta blir kempeøy ass!!!! ;);)

Nu ska jag sova så godnatt så hörs vi imorgon ;) PUSS

foto.

img_4773 (MMS)

Sitter uppe i fotosalen på skolan men ska strax gå på lunch. Det är årskurs 9 dagar så jag ska stå i studion och fotografera lite med Emma, så dom får se lite vad vi pysslar med :) Hörs senare under dagen ;)


matlagning!

img_2027 (MMS)

Jag är grym på kotletter alltså ;) blir ni sugna?? haha det förstår jag!!


Fika med Gina & Towe.

img_8505 (MMS)

Sitter och myser på espresso house med barndomsvännen vagina och towe :) Blev ingen skola idag för jag var hos tandläkaren så jag missade den enda lektionen jag hade ;) gött!! Nu ska vi bara chilla sen blir de dans ikväll.. streetjazz står på schemat! Hörs senare :)


snygg och fräsch. Not

img_3265 (MMS)

Sitter på pappas jobb och glor. Har precis varit hos tandläkaren och borrat! Usch vad det ilar i hela huvudet nästan när man ligger där.. haha han frågade ifall jag ville ha bedövning men jag ville inte. Bara töntar som använder det ;) hehe!! Nu ska jag vänta på att Towe slutar om en timme sen ska vi väl fika eller något, i don't know.. Några förslag? :D Hörs senare puss hej


ny header.



lite tråkig kanske, men ville inte ha en bild på när jag röker som header liksom... va en dum idé kände jag!!!  :)

och jag vet.. jag ska fixa en annan bild på mig ;) haha

visste ni?



Skumt.. :O

film och godnatt.

img_1556 (MMS)

Nu har jag duschat och gjort mig redo för slagg. Måste upp tidigt imorgon för att det är dags att gå till tandläkaren. Ska borra :( buhu tyck synd om mig!! haha! Jag hade fått för mig att det va idag som jag skulle till tandläkaren, men så var det inte. Bra det.. för jag sket i att gå imorse ;) haha Nu ska jag titta på SATC 2 men kommer antaglien somna i mitten ungefär. Jag älskar den filmer. Kan kolla 500 ggr utan att tröttna. Han som samantha ligger med(den första, nicky) är så grymt jävla het!! Shit asså det är helt sjukt! ;) uuhlala!! Godnatt på er läckerbitar så hörs vi imorgon. Det gick btw bra på dansen. satt och kollade på deras träning idag och det blir nog kul!! :) PUSS


snart dansen.

well hello ;)
Idag har jag vart i skolan och håller nu på med tvätten samtidigt som jag redigerar en affischbild till vårat projektarbete, klå den ni ;)

Nu ska jag snart till dansen för att assistera min tränare på en av discolektionerna. 2 timmar håller den på så jag hoppas att jag får göra något och inte bara glo.. det skulle ju vara förargligt ;)

Här kommer dagens låt!!! :D


Spotifylänk


Hörs sen ;) PUSS


dålig uppdatering.

I know det har varit lite dåligt under helgen, men jag har tränat som en tok ;) sjukt trött så nu ska jag sova. Lovar att skriva maaaasssor imorgon!! godnatt och sov gott alla!! :) puss

helt slut!

img_0146 (MMS)

Ligger och vilar innan det är dags för ännu en dansklass.. helt jäkla död i kroppen, speciellt benen. Fan vad jag kommer somna gött ikväll asså ;) Jag ska inte göra nåååångting ikväll förutom att kolla på Solsidan sen ska jag lägga mig tror jag!!! Rart!! ;) Hörs senare pusss ;)


spelkväll hos towe.

img_3831 (MMS)

Är sjukt trött och nu spelar vi monopol. SKIT går det... som alltid! haha jag är en sån dålig förlorare :( både dåligt och bra kanske? don't know... Imorgon blir det mer dans och jag kommer vara sjukt död på måndag när jag ska till tandläkaren klockan halv fucking 9! Vem fan bokar in en tid så tidigt på en måndag? daaah!!! Wellwell, vi hörs imorgon jag kommer sova direkt när jag kommer hem :) PUSS


kick off på dansskolan.

img_5122 (MMS)

Sitter och åmar mig över min ljumske som gör så jäkla ont!! Men om en timme är det bara på't igen ;) Hörs senare när jag kommer hem. Pusss ;)


hemma hos sara.

img_8636 (MMS)

Sitter hemma hos Sara och kollar på någon film och värsta snyggingen är med ;) haha!! Vi ska väl bara chilla sen drar jag hem och sover inför imorgon då det är kick off på dansskolan, wohoo!!! ;)


top notch, eller?

img_1314 (MMS)

Här kommer en bild på kvällens middag som pappa stod för. Inte vad han tänkte sig fårn början men det va jätte gott iallafall! ;) Det skulle vara B&W med hasselbackspotatis, men slutade med fläskfilé ala hawaii haha! Det va fläskfilé, beasås, annanas och banan. Låter inte så gott kanske men det va grymt! I promise ;) Nu ska jag byta om till mysmys sen hem till Sara för att allmänt hänga, haha. Nice det också! :) Hennes dator har fått ett helt stall med trojaner så vi ska väl försöka kolla om det går att göra nåt åt. Wish us luck ;) Hörs lite senare! :) PUSS


fika, igen.

img_7850 (MMS)

Sitter åter igen på smak och åter igen med Towe ;) men denna gång väntar vi på Sara! Denna dag har känts allmänt onödig, iallafall skolan.. har mest suttit och glott. Sista lektionen vi hade satt vi och letade efter olika stycket i Bibeln? Who does..? jag menar finns den ens kvar? haha :p Anyway så fotade vi affischbilden till vårt projektarbete efter skolan så nu ska den bara redigeras sen är den klar. GÖTT ;) Nu ska jag vara lite social men hörs sen!! puss :)


skolan utan anledning.

img_6005 (MMS)

Jaha här sitter jag. Skulle fotat i studion inför vårt projektarbete egentligen men det skedde en liten incident(inget jag vill dra upp här på bloggen) men vill ni veta? ring mig på 072.... haha skoja ;) Vad händer idag då? • Slutar 13.40 • Foto när vi slutat istället • Fika med Towe och prata new york resa • Hem och äta • Hem till Sara troligtvis Så ser min dag ut ungefär :) Vad händer hos er idag..? :D


mardröm.

Somnade tidigt för första gången denna vecka. Jag brukar inte kunna somna när det är fullmånde heller, så det kändes jävligt skönt.
Jag vaknade till en gång för att jag fick ett sms som jag kollade på, men somnade snabbt om igen. Då kom drömmen igång.
Allt var så bra i drömmen. Jag skulle tydligen träffa någon kille som jag lärt känna på qx(gaysida) och Towe följde med mig. Det började med att vi kom till honom och åt och lite sånt, sen efter ett tag så var det rätt mycket folk i hans hus. Fullt med folk som han kände och typ hans klasskompisar och sånt. Så efter en stund kände vi dom rätt bra så vi tänkte gå ner till vattnet och bara hänga. Vi kom fram och Towe fick såklart för sig att ta av sig och börja bada på ett ställe som det egentligen var förbjudet att bada på. Men hon skulle i iallafall, "haha hoppas inte polisen kommer"-skrek hon bara.

Vi stod och tittade på när hon sprang över vägen i bara underkläder och tröja. Hon kläddrade upp på något slags berg, inte alls högt men det va ändå 2 meter kanske från vattenytan.
Hon ställde sig längst upp och hoppade ner. Vi skrattade och hon kom upp ur vattnet och skrattade hon också. Men... precis efter så blev vattnet där hon hoppade i tydligen en väg? Det kom en polisbil, en sån där minibuss. Det hoppade ut poliser från alla möjliga håll ur bilen och de hade nån "rökbomb" som gjorde allt helt dimmigt.
Jag blev helt paff och sa, "haha shit det här måste jag ta kort på!!!! xD" så jag tog fram min iphone och skulle ta kort. Men när jag tittade upp från marken där mobilen låg, så ser jag att Towe springer ifrån polisen och samtidigt skriker; JONTE!!! JONTE!!! HJÄLP MIG JONTE!!!!
Jag visste inte vad jag skulle göra så jag skrek till henne att sluta springa och att polisen bara skulle snacka med henne. Men hon sprang ändå... Jag fortsatte skrika och efter en stund så ser jag hur polisen ta fram en sån där elchocksgrej och riktar den emot henne. Jag skrek: TOWE NEJ SLUTA SPRINGA DOM SKJUTER DIG ANNARS!!!! :O :(
Men hon hörde inte vad jag sa... dom sköt henne och hela hon skakade så jäkla mycket alltså.. aldrig sett något liknande. Hon flög framåt och slog upp hela ansiktet i asfalten :( jag blev helt förskräckt..!!

Haha alltså det låter ju som världens töntigaste dröm, men det var sjukt läskigt och jag ska ALDRIG drömma om det igen alltså.. fyfan jag vaknade helt kallsvettig.. tänk er själva hur eran bästa kompis får en elchock och flyger framåt och skrapar upp hela framsidan av kroppen typ.. INTE KUL! :( haha
Men värst av allt är när jag vaknar i panik och kollar på klockan... 00.40...???? WHAT!!?!? har jag sovit i 1,5 timmar och vaknar pigg..??? FUCK YOU, GUD!!
Nu ska jag fan röka sen ta nåt att äta.. måste hur som helst upp tidigt imorgon så jag får väl komma helt jävla skittrött till skolan.. har iallafall ingen träning på kvällen som jag behöver vara pigg på ;)

Andledningen till min mardröm är nog denna jävel..... hatar fullmåne.. kan ALDRIG sova då!

JONTE SIGNAR UT. Godnatt :) pusss


trött som få.

Nu ligger ha jag faktiskt lagt mig i sängen. Är grymt trött från träningen idag och ska upp tidigt imorgon.
Orkar faktiskt intr skriva någe vidare långt inlägg just nu så vi får höras imorgon och se vad dagen bjuder på ;)
puss och godnatt alla underbara!!

haha taskigt men så jäkla kul!

Här är en video på en kille som ska lura sin mamma att han och en killkompis är tillsammans.. mamman är iranier så hon tar inte detta så bra :P hahah roligaste asså!!



fikar med towe.

img_1303 (MMS)

Inväntar träningen med en fika på SMAK. Towe är med mig och snart kommer även Nathalie. Det blir nog en del snack om New York resan skulle jag tro ;) Jag är så pepp alltså! Det ska bli så jäkla kul och få dra iväg utan päron och leva livet för en gångs skull. Ingen skola och ingen som säger åt en att städa rummet, plocka om disken i maskinen och så vidare... Grymt kommer det bli :D Detta har varit en dröm i hur många år som helst, äntligen blir det sann om allt går som vi vill ;) Puss på stussen


up and away.

Godmorgon. Sitter här på sängkanten och drar i mig en proteindrink, har hört att sådana ska vara bra(?).
I eftermiddag blir det mer träning och imorgon blir det mer träningsvärk ;) gött, vi gillar´t!!
Det enda som stör mig med dansen just nu är min lilla ryggskada som skedde för ca. 2 veckor sedan.. Vi skulle göra ett splithopp sen fick vi göra ett valfritt direkt efter. Självklart ska lilla Jonte styla och försökte mig på ett hopp som jag vet att jag egentligen inte kan göra med min stela rygg(haha). Så jaa.. jag skulle göra detta hopp.

(Detta är en bild på Carolina Janevald, VM-mästare 2010 freestyle)



Som ni alla säkert förstår så gick det inge bra, hehe..
Knäckte hela jävla svanken(korsrygg), haha!! Klant asså, jag var knappt varm i ryggen heller så VARFÖR försökte jag ens??
Tur det finns voltaren ;)


iPad tävling. DennisM

Jag är med och tävlar om en iPad på dennism.se :D



Här kan ni också anmäla er!!

hade rätt tur idag.

Jag följde med Emma till tandläkaren idag pga hennes tandläkarskräck(haha). Och när jag ändå var där så passade jag på att boka en tid åt mig själv också eftersom att det va typ 2(?) år sedan jag var där. Jag gick fram till receptionisten och bad om en tid ganska omgående och hon hade en tid 15 minuter senare, haha! Gött tänkte jag ;)
Jag hade 1 tiny little hål som ska lagas på tisdag sen skulle jag få mina tänder putsade så dom blir vita och fina, tjoho! ;) nicenice!




aj min tunga...

Haha jag hämtade upp Towe på jobbet och skulle skjutsa hem henne. När vi stod utanför hennes hus och rökte så fick jag för mig att jag skulle testa något som jag inte vågat mig på sedan jag var väääldigt liten,.. nämligen att sätta tungan mot en isig stolpe. Smart Jonte :P haha hur trög får ma vara? haha det tog en stund innan jag fick bort tungan kan jag säga! Och det var absolut inte smärtfritt heller, HAHA!! :D men vafan man lever ju bara en gång ;)
Är ledsen, men har faktiskt ingen bild på detta. Nästa gång lovar jag att filma ;)

dagens.

Här kommer:




Den är sjukt god. Har fasen aldrig tänkt på det tidigare... Pappa har köpt hem en stor kaka och tänkte att han skulle göra chokladmuffins, men.. hehe nu är chokladen snart slut. woops (a) ;)
Hur tänkte han där liksom? Köper hem choklad och tror att den kan ligga i kylen i 3 dagar? NEJ!! ;)

Vilken är eran favoritchoklad? :D

hungrig.

Nu är jag hemma och ska käka efter träningen. Det va kul att träna något annat än dans faktiskt. Jag körde mest kondition idag men nästa gång ska jag nog köra mer muskler, så man blir lite biff ;) haha!!




Kör järnet på gymmet!

img_9966 (MMS)

Tränat i ungefär 1,5 timme och nu ska jag hem och käka!! Gryymt hungrig ;)


tröttnar nog aldrig..


Katy Perry - Fireworks

godmorgon.

img_6973 (MMS)

Sitter och äter en rätt enkel frukost och ska snart dra till skolan. (kände nu att det låg äggsal kvar i äggröran, crap! -.-) Lyssnar även på Rix FM och Petra Mede är gäst. Hon är så rolig alltså, hahah! Hon får gärna komma och hålla mig sällskap en hel dag någon gång. I eftermiddag blir det gymmet med Maria iallafall, sen får vi se vad som sker. Blir nog hem och slappa skulle jag kunna tro. We´ll see we´ll see ;) Vi hörs lite senare, puss!!


klurig? haha

Jag fick nyss höra från en kille på Qruiser att jag är klurig? hmm.. det är jag väl inte? eller?
Ni som känner mig vet nog att jag inte är så klurig.

Man kanske ska börja vara lite med klurig? Då får folk undra lite ;) Jag brukar vara rätt "pang på rödbetan", men jag kanske ska vara lite mer sneaky av mig?? ;)
Som katter. De är rätt kluriga, haha! När man inte kollar så är de riktiga sneakycats, men när de vet att man ser dem så ska de upp i knäet och gosa och så tindrar de med sina små rådjursögon.. haha riktiga bitches!


icecream ala jonte.

img_9991 (MMS)

Godast när man blandar det som man gillar ;)


typ daah, kom på något eget?

Varför ska alla stora bloggare ha en egen show helt plötsligt? Alla skriver om trender och mode hit och dit, men egentligen så härmar alla varandra. Varför inte komma på något eget? ;) loosers..

Först var det Blondinbella & Tyra Sjöstedt som började.


Sen fortsatte Tyra med Kenza och hävdade att showen inte alls var lik den förra? nänä...
samma koncept och likadana programpunkter i princip. Plus att Bella gjorde showen bättre än Kenzilenza...



SEN kom Ana Gina show. Visserligen ett helt nytt koncept, inget som ens liknade de andra showerna men ändå,.. hallå? Kom med något nytt känner jag då ;)



Vad tycker ni om showerna? Bra/dåliga? Håller med mig/håller inte med mig? ;)


bilden talar väl för sig själv..?


Mobilbloggar! 

img_5016 (MMS)

Nu är jag påväg hem från träningen som var sjukt jobbig men det gick ändå bra faktiskt :) det blir hem och ta en proteindrink nu sen duscha. Hör lite senare :)


katy perry.

Här kommer videon som jag egentligen tänkte visa! Helt sjukt jäkla bra hon är! ÄLSKAR HENNE!

 

bäst är hon!

Detta var faktiskt inte vad jag tänkte visa.. men jag va bara tvungen att lägga upp det iallafall. Haha, är detta Japans coverband till Lady GAGA eller?? xD



dans dans dans.

Ikväll är det äntligen dags för lite dansträning. Nu under lovet har vi bara tränat en(1) gång i veckan vilket har lett till att min kondition inte är direkt på topp, hehe.. Men nu ska jag ligga i hårdträning ända till den första tävlingen 26:e Februari.
Det blir träning 2 timmar idag, 1,5 timmar imorgon(gym), 2 timmar på torsdag, sen har vi kick off hela helgen med lite olika tränare så då blir det: lördag 10-ca. 16 & samma på söndagen. SHIT vad jag kommer va fit sen asså ;) på måndag börjar dansterminen på riktigt också så då dansar jag nästan varje dag. :)

Men jag får faktiskt inte glömma bort skolan heller. Det har jag hittills gjort, tyvärr.. :( Men jag har lovat mig själv + mamma att jag ska få åtminstone G i dom ämnena som jag har IG i just nu. Och jag har fått en liten deal också.. hehe... Om jag klarar det så ska mamma bidra till min New York resa som kommer att äga rum under nästa jul och 4 månader framåt :D då fick jag liksom som en nytändning!! "G" HERE I COME ;) haha



Men nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite, sen kanske jag drar ner på staden lite innan dansen.
PUSS!!! ;)


..

tycker btw att det är helt sjukt att "Kissie" målar naglarna på sin hund...? Jag menar, vad har hon innan för pannbenet? inte mkt. godnatt (F)

helt jävla underbar.

Det är helt sjukt vad Kent Boyd från förra årets SYTYCD är bra!! :O HELT SICK!!
Min idol fan ;)



Nu ska jag sova så puss!! ;)

någon som vet?

Jag har ett dilemma!
Går det att få bilden större? Något i stil med den svarta ramen? ISÅFALL HUR!!?!?!? :O


helt sjukt.

Detta är nog det mest tragiska klippen jag sett på youtube. Denna tjej är endast fyra(4) år gammal och har säkert inte valt detta själv. Watch and comment.


dagens.




Luktar sjukt gott och funkar i alla lägen <3 gosh! ;)


mätt och belåten.

img_7179 (MMS)

Nu jäklar har jag ätit för en vecka, haha!! det blev lite sushi, mongolian buffé, nån annan buffé och efterrätt. Slå den ni ;) Nu kan jag inte göra annat än att slänga på mig myskläder och dega i soffan... Hörs senare om jag inte somnar med kläderna på ;) haha puss!


ut och käka.

img_1073 (MMS)

Nu blir det ut på sta'n och käka med Towe, Emma & Maria. Hoppas på något gått. Igår blev det tacos/myskväll hos en i dansgänget. Det var riktigt trevligt faktiskt. Skönt att träffa alla utanför dansen där det lätt kan bli lite konkurens kan jag känna ibland ;) "Kolla jag kan det här, det kan inte du" typ. hahah!! Men nu ska jag skjutsa pappa ner till affären och sedan fortsätta ner mot staden. Puss på er! :)


morning, eller?

Nej faan!
Jaha, då försov jag mig då. *crap!*
Sitter och slänger i mig frukost nu men ska snart iväg till skolan. Som tur är så har jag bara missat en lektion.
Får se vad som sker efter skolan sen, jag har ju trost allt bara en lektion idag(skulle haft två, hehe) så det blir en tidig dag. Kanske drar och fikar med några polare!?

Hittade btw en sjukt bra väckarklocka, någon jag kanske borde införskaffa mig? ;) hehe
Dock var den rätt dyr. 1595kr Är det värt dom pengarna?
Ta en titt!
Här hittar ni den

Vad ska ni hitta på idag/ikväll? :)

first one.

Go dagens.. eller typ, nattens!
Klockan är 04.51 och jag har skola imorgon. Eller vänta nu,.. det är ju fasen idag?! Shit man blir helt confused av att vända på dygnet!




Nu får det fasiken bli sängen så får vi höras imorgon(idag)!! sleep tight, bloglovers! ;)

 


RSS 2.0