nordiska museet

img_1295 (MMS)

Igår var jag på nordiska museet i sthlm och sen blev det shopping ;) 2 par nya jeans, 3 t-shirts och 1 tröja! Mat och fika också såklart ;)


dansdansdans..

Idag har jag inte gjort något annat än varit på dansskolan och fixat klart lite danser inför helgens Helsingborgtävling. det ska bli grymt roligt och det är även den första detta år. :D
Är otroligt trött så ska sova nu! Sorry för dålig uppdatering men det är rätt mycket att stå i just nu. Dans, projekt, städning och lite sånt :( men ska bli som förr igen efter helgen :D Puss love ya!! Godnatt.


En kul bild från ett skype samtal med en vän :D haha

akropolis

img_4410 (MMS)

Sitter och käkar black & white på stans bästa restaurang enligt mig. Akropolis! Grekisk och man får alltid det man betalar för. Sniglarna som förrätt är godast ;) ;) otroligt gott!


Studentmössa

img_6509 (MMS)

Jag har hämtat min mössa nu :D


Lektion.

img_2658 (MMS)

Sitter i skolan och har arbetsmiljö och säkerhet. Men hmm haha vi kollar studentklänningar åt Jessica istället ;) mycket kuligare!! Ikväll blir det dans, dans och mer dans :D 4 timmar på raken, ooh boy! :D


Busring.se hahaha lurar en kompis :D


fika på SMAK!

img_6138 (MMS)

Sitter och myser med folk på smak. Vi fick varsin kaka också ;) haha mys!!


foooood!

img_5982 (MMS)

Är sjukt hungrig och väldigt trött efter 4 timmars "undervisande" på dansskolan. Nu blir det spårlöst på tv och slapp i soffan ;) kanske nåt gott om det finns haha


Semla på alla <3 dag!

img_5682 (MMS)

Bryter hela grejen med alla hjärtans dag och käkar en semla med pappa och hans fru ;)


poor little weise.. ;)

Kom på att Jr. Weise måste ha haft en tråkig barndom.. Iallafall på x-mas eve då hans pappa Arne-sladderhaka alltid satt i TV rutan och var pappa åt alla andra barn, förutom sitt eget :( stackarn...


dagens inköp.

img_4939 (MMS)

Var och handlade med Pappa och hans fru idag, så jag passade på att slänga ner en body scrub i vagnen ;) älskar att hålla mig fin och fräsch men mina överarmar har fått små "pepplor" så det ska jag scrubba bort ikväll efter sista dansen. Och sen massa lotion på det ;) finemang!! Nu ska jag dra till dansskolan igen efter en timma hemma med Tacos och slapp, det är dags för Modernt med Nathalie!! :D hörs senare puss!


sjukt synd..

Tyckte verkligen om denna låt!! :( synd att den inte gick vidare ens till andra chansen...? det är vid såna här tillfällen som man får skämmas över att man är svensk... :O


ska sova nu fan.

Varit på O'Learys ikväll och kollat på melodifestivalen med Emma, Maria och Towe. Blev ENDAST 2 cider ;) gott faktiskt. Inte likt mig att kunna dricka för sällskapets skull? hmm vad har hänt? ;) haha
Eftersom att jag tränar hårt denna termin så ska jag inte dricka ordentligt fören studentkryssning som äger rum efter SM 2011 i GBG! Kan väl ta nåt glas då och då kanske men inget mer. Duktigt va? :D

Imorgon ska jag iallafal ha balett kvart i tolv sen privatlektion med min tränare halv 3inför tävlingen 26:e Feb. Ska få helt ny dans så vi får se hur det går.. tänk om den inter hinner sätta sig i kroppen? Jag ska iallafall ha samma dans hela terminen tänkte jag och inte göra som jag alltid gjort innan, typ byta ut nästan allt mellan tävlingarna haha därför det går skit för jag aldrig hinner lära mig dansen och kan fokusera på ansikte och tekniken :P looser men nu ska jag ha samma helatiden ;)

Slänger även med en video på en utav mina favorit discodansare. Hanna Melissa Berg, Norge! 2 VM 2009 :)


gossips länkade mig!

wiho ännu en länkning från storbloggarna :D denna gång var det gossips.se som länkade mig i ett inlägg om Kissie´s retusch som jag tipsade om ;)



Här är bilden!



En sak att hon retuscherar sig själv, men att göra det på sina vänner är väl lite väl?

Dagismat!

img_6220 (MMS)

Värsta nostalgilunchen ;) minns att vi åt detta typ en gång i veckan på dagis när jag var liten! Rätt gott också ju :D


The Ana Gina show, bettan

Haha roligaste från "Bettan"!!! :D

"He gå håååm..? :O " xD


lååång dag.

Ligger i sängen efter en relativt lång dag. Började faktiskt inte alls tidigt men det känns som att denna dag varit jävligt lång ändå.
Började med projektmöte med våran handledare och fick lite respons angående våran skönhetstävling. Sen åkte vi till EKTAB som är Eskilstuna Kurirens tryckeri och hade ett litet studiebesök. Rätt intressant och roligt :)
Sen hem och blev arg. Sen dansen tills typ nyss :)

Tänker inte gå in på varför jag blev arg(family stuff) men kan säga att det handlar omen utlandsresa iallafall... more than that får ni inte ;)



Imorgon blir är det redan fredag...? Vart dog dagarna vägen?? Fan snart sitter man och drägglar i kattmat på nåt ålderdomshem och undrar om livet verkligen skulle vara som det blev. sjukt vad fort tiden går :O
Men gött med heeelg!! Fan ska slappa som fasen alltså. ;)

SMS-inlägg

img_0935 (MMS)


Projekt.

img_0754 (MMS)

Sitter med Emma och planerar. Vi har ringt tidningen och bokat in tid för intervju så nu börjar det rulla åt rätt håll ;) Nu är det bara massor med småregnar kvar! Typ DJ, ljud & ljus, smink, sponsorer osv.. hoppas allt går ihop :D


Fika.

img_3851 (MMS)

Sitter på First house coffehouse med Fia. Allt för länge sedan faktiskt. Vi får träffas oftare :D Ikväll blir det iallafall streetjazz sen hem och slagga.. försov mig imorse :( igen... hehe


vååår!

img_2483 (MMS)

Fan va underbart med sol! Jag har gått som en blek liten snorvalp hela vintern men det får det bli ändrig på ;)


Dansskolan.

img_6338 (MMS)

Intväntar min tränare så vi kan dra igång lektionen som jag hjälper till på. Slängde med en bild på en tavla som hänger på dansskolan också. Jag och två Julior ;) haha


Historia

img_8399 (MMS)

Sitter på min första utav 2 lektioner idag och det är historia. Inte mitt favoritämne kanske men det är rätt intressant ibland :) När jag slutar ska jag väl kanske fika eller något? Får se vad som bjuds ;) Ikväll blir det iallafall som vanligt på måndagar att assistera på de små star-superstar dansarna! Det är rätt kul faktiskt och se hur de utvecklas lite för varje gång de kör. Skojskoj!! Vi hörs senare så kan jag förklara ikväll vad superstar och star i discovärlden är ;)


hahaha


Fler besökare till bloggen

Här kommer lite tips för er som vill ha lite hjälp med statistiken. ;)



1 Pinga Din Blogg

Se till att pinga din blogg på de indexeringstjänster som finns varje gång du skrivit ett inlägg. www.Nyligen.se och www.Nybloggat.se är två ställen där du kan börja. På så vis får du trafik och lite ingående länkar till din blogg. (Ingående länkar är bra för att Google ska visa din blogg oftare).

2 Bloggtopplistor
Lägg till din blogg i de topplistor för bloggar som finns. De genererar en del besökare stadigt, de har vanligtvis också bra inlänkar. Några: www.weareyourfriends.net, www.blogifer.com och www.blogglista.se.

3 Sociala Nätverk
Posta dina viktiga nyheter i sociala nätverk. Sociala nätverk har en förmåga att skicka ganska mycket trafik under en kort tid. I Sverige är tyvärr inte utbudet på sociala nätverk så stort men du kan ju prova www.pusha.se. På engelska är det större och här finns bland annat www.propeller.com, www.reddit.com och www.digg.com.

4 Nyhetsreferat
Använd dig av www.twingly.se. Genom att länka till tidningsartiklar som du refererar till och pinga twingly kan du snabbt och enkelt få en ganska stor mängd besökare.

5 Delta i Bloggosfären
Var en aktiv bloggare, skriv om andra bloggare eller deras inlägg, länka till dem. Var aktiv och kommentera i andra bloggar (bara relevanta grejer förstås, ingen gillar en spammare).

6 Uppdatera regelbundet
Uppdatera din blogg regelbundet. En blogg som uppdateras med jämna mellanrum är intressantare för läsaren som kommer tillbaka.

7 Var en noggrann bloggare
Skriv riktigt bra inlägg. Att vara noggrann och korrekturläsa är inget som strider mot bloggetiken. Bara för att det är ett snabbt medium betyder det faktiskt inte att man inte kan vara noga.

8 Tipsa andra om din blogg
Tipsa andra bloggare om att du har en blogg på samma tema. Om du skrivit något intressant är många bloggare beredda att referera till dig. Bloggare som länkar till varandra är förmodligen det som gör bloggosfären så viktig som den är idag. Nyheter sprider sig fort i bloggarna och folk brukar vara noga med att uppge källa.

9 Skaffa inlänkar
Lägg till din blogg i de olika kataloger som finns. Det finns en hel del kataloger med olika former av sortering. Här kan du få en gratis länk till din blogg och i vissa fall lite besökare. Här finns en lista på svenska sökmotorvänliga kataloger: http://www.seo-forum.se/olika-kataloger/7-lista-pa-svenska-soekmotorvaenliga-kataloger.html

10 Var nischad
Var noga med din nisch. Om du håller dig till ämnet och ser till att skriva bra kommer folk att återkomma, det finns folk som är intresserade att läsa om ämnet. Har de bara hittat dig och gillar det du skriver kommer de att komma tillbaka.


KÄLLA


Mean Girls 2? woho!

Det är sant alltså!! :D shit va kul! Jag ska ladda ner den direkt ;) nämen fy på mig..


haha kul!

Woho Peter08 länkade mig :D och han la även upp idolbilden som jag skickade tills hans tävling. Vann tyvärr inte men han tyckte den va fin iallafall :D haha coolt.




Lite överdriven, men vad gör man inte för att få en chans till vinst...? ;)


Matdags.

img_9895 (MMS)

Dansat street för första gången på typ 2 år..? Grymt kul faktiskt :D ska jag fortsätta!? får se ;) Nu blir det mötbir sen modernt :)


Jordnötsdiet?

Typ, eeeuwh! Jordnötsdiet? Det är ju inte ens gott ;)

Hittade lite info om det..

Jordnötssmöret FitnessGuru är förmodligen världens godaste jordnötssmör. Ekologiskt & utan tillsatt socker. När det kommer till vårt jordnötssmör så har inga kompromisser gjorts när det kommer till smak, kvalité och innehåll. Råvarorna är noggrant utvalda och enbart från kontrollerade ekologiska odlingar.

Smöret tillverkas under strikt kontroll och enbart med förnyelsebar energi.

Andra fördelar

  • 100% naturellt och ekologiskt odlat jordnötssmör
  • Hög halt av antioxidanter och fibrer
  • Innehåller nyttiga fetter för hälsosam hormonproduktion
  • 0 gram tillsatt socker
  • Motverkar torr hy
  • Hög halt av leucin
  • Hög halt reservatrol
  • Odlad med hänsyn till vår natur

Nu kan du alltså med andra ord båda äta gott och göra en god gärning för din hälsa och vår natur.

Vårt jordnötssmör är ett livsmedel med väldigt många goda egenskaper och kan med fördel användas både till viktreducering och viktuppgång beroende på hur det kombineras med övrig kost. Jordnötssmöret passar utmärkt för b.la. Jordnötssmörsdieten, LCHF, en ketogen kost eller enbart för dig som vill berika din befintliga kost med nyttiga fetter, fibrer och protein. Tack vare jordnötssmörets näringsvärde är det gynnsamt för både en hälsosam hormonproduktion, välmående samtidigt som den motverkar torr hy.

De ekologiskt odlade jordnötterna är även späckade med antioxidanter och fibrer som är ett naturligt skydd mot vissa cancerformer och även välfärdssjukdomar som diabetes.

Proteinet i produkten har ett högt biologiskt värde och är ett av de mer kompletta vegetabiliska proteiner som finns.

Rekommenderat intag: 1-3 mks (15-30g) 2-3ggr/dag med proteinpulver alt. måltid eller enligt JS-Dieten

Ingredienser/Innehåll: Ekologiskt odlade jordnötter (99,3%), havssalt (0.7%).

Hållbarhet oöppnad: ca 3 år (rumstemp)
Hållbarhet öppnad: ca 3 månader (i kyl) och ca 3 veckor (rumstemp)





Skulle aldrig kunna äta det varje dag? :O usch det sätter ju sig som en klump i hela truten. Tack men nejtack! Jag håller mig till det goda ja! ;)
Skulle ni kunna??


Dilba i melodifestivalen.

haha vad ska man säga? hmm..
Kan ju börja med att Desirée Nilsson inte hade ett skit med henne att göra. "Support", yeah right.. Hon gjorde bara så att alla hennes läsare vände sig emot henne istället genom att lägga ut varje halvtimme att alla skulle rösta fram Dilba. Lite irriterande att varje gång man gick in på dessies.se så såg man: RÖSTA NU!! ÅH KOM IGEN HON MÅSTE VINNA!! etc... Nice try but not nice enough ;)

Jag tyckte personligen att låten var helt OK. Säkert något som kommer gå mycket på radio men också även lite på krogarna. Framförallt i schlagerbaren på Harry´s! ;)

Jag tror däremot att hon har gjort sitt. Jag menar, 40 år och tävlar emot folk som är typ hälften sin egen ålder. Sorry ;)



Video från städningen haha!


Melodifestivalen ikväll.

Om ca. 45 minuter börjar melodifestivalen och jag har laddat upp med mina favoriter, cheeze ballz :D  så jäkla goda!! Äter lätt en helt påse själv ;)
Vem går till final? hmm.. tror att Danny kommer ha en rätt schysst låt. Han är snygg och sjunger bra så varför inte? ;) haha


Städar hos Towe.

img_0000 (MMS)

Hej alla! Har inte uppdaterat idag pga att jag hjälper Towe att möblera och städa hennes rum ;) blir asbra och mycket mer plats än tidigare! På bilden ser ni iallafall vattnet efter att vi skurat... helt svart nästan, usch!! :o


Kissie all natural.

Måste bara hissa Alexandra på denna bild. All natural(ingen redigering, överdriven sminkning, huge hair etc.)
Detta vill vi se mera utav!! Så fin som hon var på finest awards har jag nog aldrig sett henne innan. :) Fortfarande lite för smal för mitt tycke men it´s her choice! Men det vore ju kanoners om hon la av nu och började äta vanligt och träna normalt? Lite muskler? :D Så Alexandra, om du ser detta. Ta åt dig!! Du är fin som du är! :D Tycker faktiskt synd om henne angående Craafords "påhopp".. INTE OKEJ!!!


Burlesque.



Sjukt bra film och vääääärldens snyggaste skådespelare genom hela filmen ;)
Bland annat Cam Gigandet som är sjukt snygg ;)



Cam Gigandet



Så.. Av 5 ;) så får filmen: ;) ;) ;) ;) ;) !!! Helt klart värt the money!! GO OCH SE DEN GOTT FOLK!!

hemma hos towe.

img_1630 (MMS)

Sitter i Towe´s soffa och chillar. Vi ska på bio idag i Västerås för Burlesque som vi ville se går inte i denna skithåla :O Idag har jag inte gjort mycket annat än att gå i skolan sen en snabb fika med Sara, Emma och Towe på SMAK. Hann med lite shopping efter också ;)¨ Dels tröjan på bilden som var urgullig :D sen vå t-shirtar som jag kan visa sen ;) Tröjan kostade 199:- på H&M


Sitter i skolan.

img_9398 (MMS)

Nu har jag och Emma bokat lokal för vårt projektarbete. Woho nu börjar det närma sig men mycket kvar att göra. Vi ska ringa tidningen idag också ;) Vi ska göra en skönhetstävling så går vi ut med det i tidningen och man kan söka genom mail som vi kommer skriva i tidningen. Alla som bor i sankmarken kan söka ;) SÖKSÖKSÖK!!!! kommer ut med mer info om Vart man ska söka senare :) håll utkik ;)


dagens inköp.

img_0958 (MMS)

Idag köpte jag Loreal´s eyeroll för mörka ringar under ögonen. Ska bli kul och se om den funkar. Har bara hört bra om den och den var även billig, endast 149:- på KICKS ;) BUYBUY!! Nu ligger jag i sängen efter 4 timmars dans. Under sista lektionen så fick jag ont i magen och började må illa men det har nog gett sig lite nu. Ska få i mig lite soppa nu sen somnar jag tror jag, haha upp tidigt imorgon för projektplanering :) Godnatt min pullor ;) puss


Fikis.

img_4285 (MMS)

Sitter på espresso house och myser med Emma och Towe ;) Har slutat skolan nu och fördriver tiden tills dansen börjar halv 6. Då ska det köttas ;) hihi!!


skolan.

img_9830 (MMS)

Sitter på lektion.. Arbetsmiljö & Säkerhet. Ingen kommentar på det ;) det suger rent ut sagt :p


usch fyfan!!!

img_3609 (MMS)

Jag haaaaatar att åka kommunalt! Det är buffligt och bussenjäveln åker alltid innan man hinner sätta sig.. NOT OK!! :O Längtar tills min bil är lagad!!


Kissie VS. Dessie

Kissie sågas efter att ha härmat Dessie med en pälsjacka. Dessie köpte den i fullt pris och 4 månader efter kommer kissie med en likadan fast köpt för halva reapriset ;) snuttan då!!



En omröstning om vem som bär denna päls bäst gjordes på Gossips.se och resultatet blev såklart såhär:

haha så knäpp

Detta hittade jag i min mobil och var bara tvungen att ladda upp den, haha!
En video från typ 17:e December elle nåt.. Vi var ute på nybron och det var fett dött med folk så vi sysselsatte oss med annat än att dricka och dansa.. haha (vi gick därifrån rätt tidgt ;) )

Här leker Towe & Emma med en isbit ;) sexy huh? ;)


Hemma efter träning.

img_3533 (MMS)

Käkar lite pasta och köttfärssås efter några timmar på dansskolan ;)


klokt

Jag älskar folk som lämnar en kommentar och vill ha ett svar, men inte lämnar varken mail eller bloggadress?
Skyll er själva, bitches ;)

should i?

Lite småsugen på en datorväska.. vad tycks om denna? ;)
ENDAST 434 Kr (REA ;) )



Säger inte vart den kommer ifrån för då köper någon annan den ;)


barnmatsdiet, nejtack!



Det finns vuxenmat och barnmat av en anledning. Vuxna behöver få i sig en viss mängd fetter och kalorier per dag för att kunna överleva.
Vill man "banta" eller gå ner i vikt samtidigt som man ska träna är detta inte något bra sätt att äta på.
Tränar man så gör kroppen av mer energi och behöver då fyllas på med kolhydrater dvs, potatis, pasta och ris.
En kvinna som tränar och vill behålla sin vikt bör äta ungefär 2000 kalorier per dag och en man ungefär 2700.
Äter man barnmat och samtidigt tränar får man i sig runt 200 bara vilket inte alls är en bra metod då kroppen så småningom kommer säga ifrån och biverkningar som ledvärk, huvudvärk, humörsvängningar och vitaminbrist kommer att tillkomma. Så skit i barnmaten!!! ;)

Vill man hålla sin kropp trimmad och ändå äta bra mat så skulle jag hellre tipsa...

 

I en burk fiskbullar innehåller det ca. 75-80 kalorier och det är perfekt att ha till både potatis och ris. Även pasta.

Man ska försöka att äta ungefär 6 gånger per dag men i små portioner.


1. Frukost(dagens viktigaste mål)
2. Något slags mellanmål(frukt,macka)
3. Lunch(tallriksmodellen)
4. Mellanmål(frukt/macka)
5. Middag(mycket kolhydrater)
6. Kvällsmål(smörgås och té t.ex.)

Håller man sig till dessa matvanor ska det inte vara några problem alls att hålla sig i den form som man vill vara i. Det gäller bara att man håller det också och det är lättare sagt än gjort kan jag säga ;)

Jag har av egna erfarenheter kommit på att man ska skita i vad som står på vågen. Vågen räknar inte ut kroppsfetter och hur mycket muskler man har i kroppen.
Träna tills man tycker att man får den kroppen som man vill ha i spegeln istället. Men gå regelbundet på hälsokontroller och mät BMI och sånt. Man vill ju inte råka ut för något illa :/


LYCKA TILL!!! ;)


lite löjligt ;)

Alla vet ju att Desirée Nilsson försöker se ut som en rikemansfru eller något i den stilen. WHY!? Hon är ju så himla fin utan allt påklistrat som tillexempel att hon köper massa pälsjackor, sidentröjor och kostymbyxor.
Var dig själv och försök inte härma Mickan i solsidan ;)







var tvungen att få det ur mig.

Alltså jag bara kände att jag var tvungen att ta upp en grej...

VEM FAN LÄSER BLOGGAR SOM ENBART HANDLAR OM MAMMOR OCH DERAS SNORUNGAR?
Det är sooo not fashion och så himla opersonligt. Dessutom är det äckligt att sitta och kolla på en massa bilder på barnsnor och spyor! Euuwh!! :O

Jag har ingen som helst problem med barn i vardagen, men tycker bara att det blir lite väl mycket om man skaffar en blogg för att skriva om just barn och hur ens barn äter sin mat och hur ens barn bajsar.. "idag bajsade hjalmar 3 kluttar och det var absolut iiiinte likt honom!" WHO CARES!?!?! lägg av!! ;)


2009



Detta är en video från 2009(?) typ i början. Och jag måste säga, fan va synd att det inte är densamma Alexandra som är på videon som finns med oss i dagens läge :(

eyelashes.

Det finns ju tusentals lösögonfransar men min favorit är väl ändå med fjädrar på! ;) det är så fashion och skitsnyggt på!




















HÄR hittar ni alla och många fler! :)


man kan inte göra annat än att gråta..

Jag hatar att kolla på detta program för jag gråter alltid! :( men det är så fint! <3


hemskt och så jävla sjukt.





Detta är ju helt sjukt och det sjukaste är att det hände typ 500 meter ifrån min lägenhet? creeapy!! :O


gryyymt partysugen!!

NEJ NEJ NEJ jag ska inte festa fören studentkryssningen 21-22 Maj. Jag har lovat mig själv det och jag kommer inte göra det, i promise ;) ;)



Bästa partylåten!! sen att Kissie är med i videon kan man ju bajsa på :P

Dagens outfit.

img_1795 (MMS)

Jacka - Kappahl 799:- Tischa - H&M 199:- Jeans - Zara 350:-(Spanien) Skor - scorett 799:-


RSS 2.0