bäst <3

Bästa helgen på väldigt länge!!
För det första så vann vi i pardiscon(yeeey!!) och sen för det andra så känner jag mig faktiskt nöjd med hur jag dansade i singeln.. det var länge sedan jag kändes mig nöjd med min prestation. :)


Foto: Patrik Pettersson

Det som känns lite surt med att vi vann är att vi inte kan fortsätta tävla denna termin för att hon ska opereras och blir inte frisk fören i sommar :( men vi är sjukt peppade på att satsa som fan i höst och åka på vm kanske.. får se hur vi känner oss.. om vi är redo då eller inte :) vi har typ redan bestämt vad vi ska ha för dräkter(eller iallafall en idé) och vi ska vinna Nordiska Mästerskapen 2011 har vi bestämt :D haha wish us luck ;)

Vad beträffar singeldiscon så ska jag satsa stenhård dom två tävlingar som är kvar nu denna termin. Jag är trött på att alltid komma typ sist och att jag aldrig är nöjd efteråt.. så nu vet jag preciiiiis vad jag ska träna på tills den 9:e April då det är tävling i Skövde ;) wait and see!!

<3

Choklad fika

img_9313 (MMS)

Sitter på Smak med en underbar choklad cupcake ;) ska smaka på den nu. Verkar himla god ;)


mitt humör är på topp!

Idag följde towe med mig ner till dansskolan för att vara stöd när jag skulle göra min tävlingsdans till singeln. alltså... FYFAN vad bra den blev! Aldrig gjort min tävlingsdans själv utan jag har alltid haft privatlektion med någon som har gjort den åt mig. Den passar asbra till ALLA låtar och den är bara helt asbra helt enkelt :D
Detta kanske var beviset på att jag är mogen som danslärare och kan klara mig själv ;)

Kom även på under dagen att jag vill göra om min dräkt lite... lägga på lite lack på överdelen så den inte ser så mesig ut med massa paljetter bara... :P haha jag blir fan alsig nöjd ;)

The Studio.

img_3200 (MMS)

Har precis fotat mig på the studio i Västerås med Towe. Vi hade ansökt om Att få komma hit när vi hade våran blogg tillsammans men så ringer de NU liksom? haha loosers ;) lägger ut bilder sen.. kommer även som nu header i veckan ;) dags nu känner jag!! Förlåt för uppdateringen under helgen men har ju tävlat i Helsingborg och vart iväg från fre-sön :) nu blir det skärpning ;)


RSS 2.0